Olen ollut yli kuukauden lomalla, ihan vaan äitiyslomalla, en ole seikkaillut netissä lainkaan. Ihan ihanaa pitää välillä lomaa internetistäkin! :)

Agirotu oli ja meni, ei mitään ihmeellistä menestystä siellä. Ranen kanssa oltiin mölli joukkueessa ja tämän upean joukkueen kanssa sijoituttiin hienosti medimölleissä sijalle 2. :) Hieno juttu, loistavia agility lupauksia tulossa! Agirodun jälkeisenä viikonloppuna olimme vielä Kokkolassa kisaamassa, josta ei myöskään hellinnyt mitään mainitsemisen arvoista kisasuoritusta, vaikka muutama hyvä rata tehtiinkin. Kokkolan jälkeen alkoi pieni tauko agilitystä ja suuntasinkin suoraan Kokkolasta mummoni helmoihin lomailemaan, vain Nestori mukanani.

Nyt agility tauko on loppunut, ja olemmekin aloittaneet treenit ihan vain tuossa omalla pihalla. Huippua kun voi treenata lähtemättä mihinkään ja kun pihan esteet riittää agilityn kaikkien osa-alueiden treenaamiseen, on treeni olosuhteet vallan mainiot. Ranen kanssa treenataan lyhyitä kaarroksia ja keppejä, sitä keppien itsenäistä ensimmäisen välin hakemista. Rane on aika välkky tässä lajissa ja kun vaan itsellä kärsivällisyys riittää, eikä ahmi liikaa kerralla, niin kohta tuo koiruus hakee ne kepit vaikka toisesta päästä kenttää. :) Saas nähdä!

Nyt kun Ranen tämän vuoden agility tavoitteet on jo saavutettu, pitäisi alkaa miettimään Osmolle sopivia näyttelyitä. Pitäisi laittaa siihenkin joku tavoite, esim Osmolle 4 näyttelyä vuonna 2008. Tuo ei ole paha, taidankin heti katsoa mihin me ilmoittaudutaan!