... juu totta tosiaan unohtui vallan mainita Osmon tempauksesta n. 10 tuntia ennen Terrieri näyttelyn alkua. Tapahtui siis viimelauantaina:

Lähdimme ennen nukkumaan menoa käymään pienellä pissalenkillä. Siinä syysillan hämärässä törmäsimme nuoreen siiliin. Tai no koirathan siihen törmäsi ennen minua ja siinä samassa siili olikin sitten jo Osmon hampaissa. Ei mennyt kauaakaan, kun siili oli jo kuorittu ja veri ja suolet lenteli Osmon ravistellessa "ihanaa" saalistaan. Myös tuo näyttelyn PU3 oli yltäpäältä veressä ja suolenpätkissä, varsinainen missi! Hyi olkoon!! Tässä kuva tyytyväisestä herrasta, ja eikun näyttelyyn:

866165.jpg

Taas kerran säästyttiin suuremmilta vahingoilta, yksi silin piikki oli ikävästi takahampaissa, huulet oli hieman verillä ja jokunen piikki oli myös jaloissa, mutta muuten selvittiin pelkällä SHAMPOO suihkulla. Meinasin kyllä, että ei tuollaista suihkun jälkeistä pörrökasaa voi näyttelyyn viedä. Onneksi sain pahimmat pörröt kuriin ennen kehään menoa ja koiruus oli ihan siisti, vaikkakin kovin silkkiturkkinen (niin kuin aina kunnon pesun jälkeen).

On tuo kyllä hullu koira! Ehkä tuo "verikylpy" turkille olikin tällä kertaa hyvän näyttelymenestyksemme takana. :) Ensi kerralla sen voi kuitenkin ehkä jättää väliin.

ps. lisään sen arvostelunkin vielä pian!