Viime viikonloppu meni agileirillä Vehmaalla. Oli oikein onnistunut leiri, järjestelyistä ei ole moitteen sanaa, kouluttajat olivat mitä mahtavimmat, kiitos vaan Marille ja Mikolle hyvistä vinkeistä ja opastuksesta! :) Oheisohjelmaankin oli  tänä vuonna panostettu ja la ilta menikin nopeasti laavulla grillimakkarasta ja letuista  nautien. Koko päivä meni jotain touhutesssa, 4 tuntia treeneissä, rantasauna, kastautuminen mereen ja illan vietto laavulla, mitä muuta voi agility leiriltä odottaa!? :) Ja vielä kun molemmat koirat menivät tosi hienosti vaikeitakin ratakuvioita niin jäi kyllä todella hyvä maku leiristä. Paljon tuli oppia ja kullan arvoisia vinkkejä!

Leiriltä tultiin taas Turkuun, pesukone olisi nyt oikein kiva lisä tämän kämpän kalusteisiin. No, kai tuolta vielä jotain puhdastakin päälle pantavaa löytyy ja kaupastahan saa lisää. Pojat ovat olleet niiiiin poikki leirin jälkeen. Ne vaan nukkuu. Maanantai aamuna Ranelle olisi riittänyt aamulenkiksi kadun ylitys joen puolelle, siinä se laittoi nelitassujarrut pohjaan, eikä meinannut millään jatkaa matkaa! Pikku lenkki kuitenkin saatiin tehtyä, kotiin palattua molemat pojat painuivat takaisin pehkuihin. On se rankkaa olla pikku koiru agility leirin jälkeen ja kun ei edes pääse oikeaan kotiin lepäämään.

623327.jpg
Ranea väsyttää vaan ihan vähän!

Maanataina Ranella ja minulla agility jatkui Nooran treeneissä. Pyysin Nooralta, että voitaisiin treenata kontakteja ja keppejä, koskä näiden treenaus jäi leirillä todella vähälle, ja kun ensi viikoloppuna on kunnon kisa urakka Sadi Gamesissä niin oli ihan hyvä palauttaa mieleen nämä kontaktien suorittamiset. Treenit meni ihan kivasti, Rane oli vain edelleen aivan poikki viikonlopusta ja kun vielä tämä kesäkin alkoi tällä tavalla yllättäen, väsymystä lisäsi kuumuus. Nyt vaan toivon, että tämä sää jatkuisi ainakain viikonloppuun, kuumuus saattaisi vähän hillitä tuon otuksen menoa kisoissa ja olisihan se muutenkin kiva jos olisi mukava keli kisa päivänä. Viikonlopun jäljiltä kuitenkin innolla kisoja odotetaan, toivottavasti kaikki menee loistavasti ja putkeen, silloin kun sinne pitää mennä! :)