JEE! Launataina oltiin kisailemassa Ojangon kentällä HSKH:n kisoissa. 1 -luokilla oli 2 starttia, joista ensimmäisen aikana taivaalta tuli vettä rankkasateen omaisesti ja jo radalle lähdettäessä otti päähän kun kenttä oli yhtä lammikkoa ja kengät oli aivan litimärät. Rane ei joko kuullut minua siinä rankkasateessa tai ei kunnellut ja karkasi radan alkuosalla putkeen, jonka jälkeen koira kainaloon ja pois radalta! Mun silmille ei enää hypitä tippaakaan tuolla agility kentällä. Suoritus loppuu HETI, jos siellä tehdään jotain ei toivottua! Tuloksena siis ensimmäiseltä radalta hylly. Osmo kisasi Tonin kanssa erittäin vauhdikkaasti. Ensimmäiseltä radalta tuli pari kieltoa ja 2 jotain muuta virhettä, kontaktit parivaljakko kuitenkin hoiti hienosti! Osmo oli 8. hurjalla miinusajalla ja 20 virhepisteellä. :)

Toiseen starttiin lähdetiin Ranen kanssa medi1-luokan ensimmäisenä. Radalla oli yksi haastava kohta, jota en onnistunut suorittamaan niin kuin toivoin, mutta onneksi sählättiin riittävän aikaisin ennen keppejä, eikä saatu kieltoa, vaan keppien suoritus onnistui lopulta loistavasti. Keppien jälkeen oli edessä enää 2 hyppyä, joista ensimmäisen suoritettuaan Rane meinasi karata täysin odottamattani putkeen, onneksi huomasin tilanteen ja ehdin huutaa Ranen viimeiselle esteelle ja saimme sen kauan kaipaamani viimeisen nousunollan 2 -luokkaan!! Aika hyvin, lähdettiin ensimmäisenä ja tehtiin niin hyvät pohjat, ettei kukaan siihen pässyt ja voitettiin medi1 luokka ja samalla First Choice osakilpailu! :)

Osmon toinen startti meni loistavasti radan puoleen väliin. Heti jos Osmon kanssa sattuu joku pienikin virhe, Osmon "hermo" pettää ja se alkaa leikkimään marakattia, joka etenee radalla 2m korkeuteen hyppien. Niin kävi nytkin, yksi kielto ja hyppiminen oli valmis alkamaan. Toni keskeytti suorituksen, sillä radan suoritusrytmin takaisin saaminen Osmolle tuossa tilassa on lähes mahdotonta. Isoin haaste Osmon kanssa onkin saada tuo radalla hyppiminen pois ja ne kontaktit! Hyvä ja nopea siitä tulee, kunhan se saa vähän lisää malttia!

Näin jälkikäteen kuin katsoo, on meillä mennyt Ranen kanssa melkoisen hyvin kaikki syyskuun kisat. Kaksiviikkoa sitten saatiin toinen nousunolla ja jolloin sijoitutiin kolmanneksi. Viime viikonloppuna syysskaboissa oltiin yhdessä kisassa tuloksella 5 myös kolmansia ja nyt viikonloppuna nolla tuloksella ensimmäisiä. Joka viikonloppu ollaan siis sijoituttu jossan kisassa, ihan hyvin siis! Jännityksellä odotan nyt ensiviikonlopun ensimmäistä 2-luokan starttia...