448705.jpg TouhuDuo eräänä aamuna koti keittiössä.
Juu, oltiin lauantaina kisaamassa Turussa, mutta ei vieläkään saatu sitä ensimmäistä nollaa!!?? Ekalla radalla Rane teki aivan kumman tempun, hyppäsi puomin alastulolon keskeltä alas?? Olin aivan ihmeissään ja raivoissaan, että mikä ihme nyt on. Itellä meni sitten maku, enkä jaksanut ohjata sitä maaliin vaan otin ite ihan tahallaan hyllyn.
Toinen rata meni sitten vähän paremmin, KAIKKI kontaktit meni TÄYDELLISESTI, mutta.... kepit oli kolmas este kahden suoran hypyn jälkeen. Olin joka tapauksessa päättänyt että kepit menee hinosti, sisäänmeno mukaan lukien, vaikka tiesin että koira tulee kepeille viittäsataa. Ja niinhän se sisäänmeno olikin aivan täydellinen ja pujottelu meni mainiosti yli puolen välin, kun yht äkkiä Rane jätti yhden kepin välistä?? Ja eikun alusta. EN tuotakaan voinut ymmärtää, itse en kiirehtinyt mihinkään vaan kannustin sitä siinä vieressä ihan niin kuin aina, mutta silti yksi keppi jäi välistä!? Loppu radalla sitten vielä tiputettiin 2 rimaa, siitä sitten +15 pistettä ja aika -7s. Se mikä on kuitenkin aivan ihanaa, on se että Rane todella kuuntelee. EI haahuile ja tee mitä itse huvittaa, vaan tekee kanssani rataa hienosti. Parempi kun ei ei odota enää mitään, kun noi kisat tuntuu kuitenkin aina menevän jotenkin pieleen.

Käytiin viikonloppuna katsomassa myös Ranen lapsien lapsia Tähtelässä Tupla-Täplien luona. Mimmin pennut olivat aivan ihania, kohta oikeita rasavillejä. :)  Kuvia niistä oli kännykällä lähes mahdoton saada, kun meno oli niin vauhdikasta. Alla kuitenkin muutama kuva Mimmin ja Raivon pennuista:

448710.jpg
Ota tässä nyt sitten kuvia..... :)

448713.jpg
"Neiti suloinen"

Yläkerrassaa oli Tiri lapsineen. Tiri, joka yleensä aina on hurja vauhti mimmi, oli nyt niin rauhallinen ja seesteinen äiti koira. Todella suloinen! Heittäytyi välillä ihan selälleen saadakseen rapsutusta masun alta ja kainaloista. On se kyllä ihme mitä äiteys voi koirulle tehdä!? Ja ne pennut... Nekin oli tietysti aivan super suloisia, yhdeltä sain jopa pusuja poskelle! :) Alla kuva mammasta lapsineen:
448717.jpg