Oltiin eilen vuoden viimeisissä agility kisoissa. Ei saatu siitä viimeistä nollaa, lähellä se taas oli! Rane kävi hirmuisen kuumana ennen radalla lähtöä ja joutui vielä odottamaan melko kauan ennen kuin annoin sille lähtöluva, sillä minun oli alussa oltava kolmos esteen kohdalla ennen kuin saatoin päästää Ranen matkaan. Kun lähtö lupa viimein tuli, oli kierrokset ja kiire niin kova, että neljän ensimmäisen esteen aikana 2 rimaa ehti tippua. Kuulo koiralla oli kuitenkin alusta asti päällä, joten loppu rata menikin sitten maaliin saakka loistavasti ilman virheitä. Kontaktit eivät tuottaneet tälläkään kertaa ongelmia ja ohjaus kuviotkin toimivat hyvin, vaikka itsellä tuota lastia tuossa mahan kohdalla alkaakin jo hieman olla. :) Kepeistä olen erityisen iloinen. Kepeille tultiin hypyltä, hidastin omaa vauhtiani, jotta mahdollinen keppisähläys tulisi hyvissä ajoin ennen keppejä, mutta Rane juoksikin ohitseni saman aikaisesti kun minä hoin "kep kep kep kep" -käskyä ja jätkä lähti suorittamaan kepppejä ilman mitään sähläystä ja takaa ohjaten. Uskomatonta!! Missä se on tuon oppinut!!?? :) Mikä parasta, täydellisen keppisuorituksen jälkeen Rane sai palkita itsensä pääsemällä putkeen ja siitä sitten lopu kuviot puhtaasti maaliin.

Vaikka sitä nollaa ei siis tullut, olin niin super iloinen suorituksestamma! Luulen, että alun rimojen tiputuksiltakin olisi vältytty, jos olisimme voineet edes vähän tehdä harjoitus esteitä ennen starttia, mutta tämä ei tällä kertaa ollut mahdollista. Sijoitus oli kuitenkin luokan 3., aika -10.55 ja virhettä se 10. Ei siis aivan päästy tavoitteeseemme, joten tavoite siirtyy ensi vuoteen! :)

Osmo ei kisannut lääkekuurin vuoksi, tuo "vamma" ei sitä kyllä olisi haitannut. Se haittasi sitä ensimmäisenä päivänä, joten siinä mielessä se olisi ollut ihan valmis kisaamaan. Tikit jalasta poistettiin kuitenkin vasta lauantaina, joten ihan hyvä että ei sunnuntaina kisannut. Toivottavasti tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tarvitaan lääkäriä tappelun vuoksi. Ranesta kyllä huomaa, että sen mitta on nyt täysi Osmon kukkoiluun. Rane on selkeästi sitä mieltä, että "jos jätkä haluat tapella, niin täältä pesee!", se on ihan oikeesti nyt tosissaan ja se varmasti satuttaa Osmoa myös seuraavalla kerralla, jos sellainen kerta tulee! Toivottavasti ei! Tosin eihän tämäkään kerta ollut poikien syy vaan minun...