Meillä oli mukava viikonloppu myös koirien mielestä. Lauantaina lähdetiin pitkälle metsälenkille Sipoon korpeen. Maasto oli melkoisen märkää loskasta, räntää satoi myös taivaalta, mutta se ei menoa haitannut. Koirat nauttivat kun saivat revitellä metsässä oikein kunnolla ja tietysti piti tehdä myös metsurin hommia. Otimme kuvia reissulta, mutta kun nuo kameran piuhat ovat nyt eri kaupungissa kuin missä me olemme, niin en saa kuvia juuri nyt siirrettyä koneelle. Kuvia tiedossa siis myöhemmin! Kotiin päästyämme koirat saivat ruoan ja me ihmiset otimme pienet päikkärit, jonka jälkeen lähdimme leffaan. Ihanan rentouttava lauantai päivä.

Sunnuntaina sitten rauhallisen aamiaisen jälkeen lähdimme Somerniemelle Tarjan ja lauman luo lenkkeilemään. Taas saivat koirat juosta sydämensä kyllyydestä metsässä. Keli oli taas ihan ok, maasto märkää mutta saappaat jalassa tuollainen ei haittaa. Kiitos Tarjalle saappaiden lainasta, mukavasta lenkistä ja kahvi tarjoilusta! :)

Tässä kun on enää vajaa viikko laskettuun aikaan, niin hyvin sitä jaksaa edelleen lenkkeillä ja tarpoa metsässä kunhan vauhti ei ole liian kova. Olen vähän niin kuin parsonin pentu, nekin jaksaa tehdä matkaa lauman perässä, kunhan mennään riittävän hiljaa. :)

Rane menee metsässä ihan täysillä, siitä ei mitenkään voi huomata, että sillä olis jotain jumeja alaselässä, ennen kuin sitten tullaan metsästä kotiin. Etenkin lauantain lenkin jälkeen se oli aivan jumissa, mutta sunnuntaina ei enää niin pahasti, edes lenkin jälkeen. Eilen tehtiin sitten ihan rauhallinen remmilenkki, jotta selkä taas vähän rauhoittuisi. Luulen kuitenkin, että tuo viikonlopun vapaana juokseminen tekin selällekin lopulta ihan hyvää...