Blääh!! Ihan hullu ollut tämä syksy, tuntuu että en ole ehtinyt hetkeäkään olemaan paikallaan, vaan koko ajan kauhealla vauhdilla aamusta iltaan tullu mentyä ympäri Suomea! Ei tunnu ehtivän tänne blogiinkaan kirjoittamaan kuulumisiamme, toivottavasti tämä jouluun mennessä rauhoittuu...

Mitään sen ihmeellisempää tässä ei ole tapahtunut, vaikkakin Rane on saanut kyllä 2 nousunollaa agility rintamalla! :) Yksi enää puuttuu kolmosiin noususta... Pari viikkoa sitten oltiin Turussa TSAU:n kisoissa, joista otettiin ensimmäinen nousunolla sijoittuen kisassa toiseksi ja toinen nolla saatiin viikko sen jälkeen ATT:n kisoista voittaen koko medi2 luokka. Yhteistä molemmissa nollissa on se että Rane pirulainen varasti lähdössä, mutta kuunteli sen jälkeen ohjaustani kiitettävästi. Harmittaa kyllä, että tuollaiset epätäydelliset radat tuottavat tulosta!

Edellisenä viikonloppuna oltiin sitten Lägin epävirallisissa kisoissa treenaamassa sitä, että miten sinne radalle nyt pitikään lähteä! Rane pysyi lähdössä molemmilla radoilla ja otti myös kaikki kontaktit hienosti. Liukas mattoalusta aiheutti sitten kyllä rimojen tiputtelua, mutta ei haitannut yhtään, kun se mitä harjoiteltiin, toimi kuin rasvattu! :) Osmo oli myös epiksissä kisasi Tonin kanssa. Osmo tekikin melkoisen yllätyksen meille kaikille kun se livahti Tonin selän takaa putkeen Tonin tehdessä valssia! Osmo meni näin ollen väärästä päästä putkeen, mutta se ei haitannut yhtään koska se ei ikinä aiemmin ole vastaavalla tavalla putkeen irronnut! Loistavaa kehitystä, vaikka hylly tulikin! Oltiin juuri edellisenä iltana treenattu takaaleikkausta putkelle, ilmeisesti jotain oli jäänyt pienen koiran päähän muistiin! :) Ihana sähläkaaleppi tuo Osmolainen kyllä on, aivan erilainen kuin Rane, jonka kohdalla en ikinä olisi iloinnut vastaavasta hyllystä!! :) Niin ne vaan on koirat erilaisia, ONNEKSI!!