Oltiin tosiaan eilen Lägin järjestämissä epävirallisissa agikisoissa Lohjalla. Kisasin kisaavissa mineissä Marjun Sanin kanssa. Sanin kanssa tehtiinkin hieno rata ja voitettiin koko luokka nopealla nollatuloksella!! :) Sani on kyllä mainio, se menee just sinne minne sen ohjaat, eli omat ohjausvirheet kostautuu yleensä heti. Todella hyvä koira ohjauksen opetteluun!

Kisaavissa medeissä kisasin sitten molempien poikien kanssa. Rane meni ihan hyvin, mutta silti tuli virheitä. Se tiputti heti alussa 2 ensimmäistä rimaa?? Muuten se meni taas vauhdikkaana omana itsenään, puomin kontakti meni loistavasti, A ei niin loistavasti mutta kuitenkin ne kontaktit otettiin, mikä on hyvä! Rane ei enää haahuile omiaan, tiukat mutkat tosin menee usein pitkiksi, mutta se tekee rataa kuitenkin minun kanssa, eikä niin kuin itse haluaa. Rimojen tiputuksien vuoksi, Rane ei sitten sijoittunut, vaikka aika olikin 3. paras (Liisa parsonin aika taisi olla kisaavien medien paras). Mutta Osmo sijoittui! Osmo oli 3. toiseksi parhaalla ajalla! :) Osmolle tuli ihan pieni virhe kepeillä, mikä korjattiin todella nopeasti. Pojilla oli 0.3 sekunttia aikaeroa Osmon hyväksi. On minulla siis 2 todella nopeaa koirua täällä. Upeeta!! Osmon kanssa radat menee loistavasti, jos en ole ohjauksessa yhtään myöhässä. Jos olen myöhässä, se alkaa hyppimään minua vasten ja sen jälkeen radan suorittaminen on pelkkää hyppimistä. Mutta koska Osmo seuraa minua kuin haamu, sen käännökset ovat todella pieniä ja se suorastaan nuolee eteitä, mikä on loistavaa suoritusaikoja ajatellen! Jos Rane tekisi saman, olisi se Osmoa selvästi nopeampi...

Osmo on keksinyt taas jotain uutta ja hassua, ärsyttääkseen minua! Se hyppää olohuoneen ikkunalaudalle, joka on siis vajaa 20cm syvä?? Aluksi ihmettelin, että miten se voi olla mahdollista, mutta nyt näin, että se käyttää sohvaa, joka on melkolähellä ikkunalautaa, hyväkseen. Siinä se sitten seisoo, koirapatsaana, ja tarkkailee mitä ulkona tapahtuu ja jos vaikka sattuisi näkemään oravan tai pupun. Iittalan kivi tuikut vaan kolisee ja tippuilee maahan kun koira hyppii ikkunalaudoilla, onkohan siinä puolet kissaa?!?! :)

458425.jpg

458426.jpg

...mutta on se kyllä komea poika! :) Ollaan muuten menossa Tampereelle näyttelyyn. Ai niin, täällä on kyselty, muutetaanko Tampereelle ens syksynä, koirahirojakoulun vuoksi. Vastaus on että ei, mutta joitakin viikonloppuja tulemme Tampereella intensiivisesti viettämään! :)