Viime viikonloppu oli ihana, kun lauantaina sai nukkua ja nauttia pitkän ja rauhallisen aamiaisen. Meillä ei ollut kisoja!! :) Mutta ei viikonloppua ilman kisoja kuitenkaan kestä kukaan (?) joten sunnuntaina aamulla sitten taas suunnattiinkin Purina Arenalle City Belgien kisoihin. Ranen ensimmäinen 2-luokan startti meni ihan kivasti, hylly kuitenkin saatiin, kun olin yhdessä kohtaa rataa auttamattomasti myöhässä.Rane ehti nähdä niiiin ihanan putken, johon se salaman nopeasti livahti siinä välissä, kun minä "raahauduin" paikalle. Se on niin nopea ja hyvä, että jos olen myöhässä, ottaa se ohjat omiin käsiin ja suorittaa ihania putkia sillä aikaa kun "odottelee" minua! :) Joskus tämä johtuu kuuntelemattomuudesta, mutta ei tällä kertaa, olin vaan niin pahasti myöhässä. Muuten rata meni mainiosti, kaikki kontaktit hienosti ja kepit loistavasti, vaikka vauhtia kepeillä tultaessa oli taas putken jäljiltä melkoisesti. Rane puikahti ensimmäiseen väliin ihan oikein, seuraavaan väliin se ei olisi mitenkään taittunut, ellen olisi ottanut sitä "nenästä kiinni" ja vetänyt toiseen väliin. Kaarros ensimmäisen ja toisen kepin välissä oli melkoinen, mutta kepit suoritettiin kuitenkin ihan oikein! :)

Osmollakin oli startti, sille tuli ihan hassuja kieltoja hypyiltä ihan helpoissa kohdissa ja kepeillä, kun hetkeksi hiljenin (vedin henkeä, kun sitä saa kepeillä niin hirmuisesti kannustaa), niin sehän lopetti keppien teon siihen paikkaan. Nopeasti sain sen kuitenkin jatkamaan ja ihan oikeasta välistä. Virheitä saatiin siis 15 loistavalla ajalla. Osmo meni pitkästä aikaa rataa ihan mukavasti. Se oli jopa maassa suurimman osan aikaa, eikä siis "liidellyt" 2 metrin korkeudella radan alusta loppuun, se teki myös kaikki kontaktit! Loistavaa kehitystä lyhyessä ajassa!! Ollaan kyllä oltu tarkkana, että hyppimällä ei saavuta mitään muuta kuin näpäytyksen tai vesisuihkun kuonolle. Alkaa pikkumies tajuta, vaikka ne piuhat välillä vähän pitkät siellä päässä ovatkin! :)

Tulevana viikonloppuna kisataan taas, TIETYSTI! Lauantaina kisat Purina Arenalla, kisaamassa laumastamme mini 3:ssa Penny ja Pulu, joka usein on ilonamme ja medi2:ssa Rane. Osmo pääsee kisaamaan vasta sunnuntaina, niin kuin muutkin, menemme silloin Parsoneiden agimestaruuskisoihin. Sinne tulee myös Mossa mölliluokkaan, Tiinan ja Mossen ensimmäinen kisa. Hauska nähdä mitä ovat alkeiskurssillaan oppineet.