Jeee, olin toissa päivänä ensimmäistä kertaa sektion jälkeen yksin noiden kolmen hurjan kanssa lenkillä ja lenkki sujui mainiosti. Tuota ennen en ollut vielä uskaltanut roikkua remmin päässä kun kaikki riuhtaisut ja vetäminen on tuntunut todella ikävältä sektiohaavan kohdalla. Toissa päivänä päätin lähteä kokeilemaan ja hyvin meni eikä lenkki tuntunut pahalta. :) Vajaan kahden viikon päästä meillä olisi ensimmäiset agitreenit ja siitä vajaa viikko niin pitäis olla jo kisakunnossa Ranen kanssa. Juokseminen ei ainakaan vielä viime viikolla tuntunut yhtään kivalle. Otin pari juoksuaskelta ja tuntui että kaikki sisäelimet heilui mahassa mihin sattuu. Täytyy toivoa, että tilanne reilussa kahdessa viikossa vielä "korjaantuu".

Tämä vauvan saanti on ollut perheellemme todella "edullista"! Kaikkien niiden normaaleiden vauvatarvikkeiden, siis vaunujen, turvaistuimen yms, lisäksi perheemme on päättänyt ostaa asuntoauton, jotta koko lauma saadaan mahtumaan kisamatkoille mukaan ilman sen suurempaa autoon tunkemista. Koiria kun on parhaillaan matkassamme 4, niille jokaiselle boksi ja sitten vielä vaunut ja muut matkatavarat, niin kyllä tuollainen farmari auto on aikas pieni. Että siitä vaan kaikki koiraperheet vauvoja hankkimaan, ei tule yhtään kalliiksi! Heheh!! :)

Tässä vielä päivän piristykseksi muutama talvinen kuva Sipoon korvesta. Oli sitä lunta Helsingissäkin jossain vaiheessa!

Kaksi (Penny&Rane) vastaan yksi (Osmo the Personal Trainer).
1494368.jpg

Penny voitti kepin itselleen, tai ainakin osan siitä!
1494373.jpg

Metsurit hommissa. Ranen ja Osmon mielestä nämä kuivat puut pitää repiä maasta!
1494375.jpg

Täysillä alas mäkeä, ensin Rane....
1494381.jpg

... ja sitten Penny ja keppi.
1494383.jpg

Osmo odottaa lumiPALLOa!
1494387.jpg

Ja tässä se viihdyttää itseään lumella!
1494391.jpg

Ranen taidon näyte silppurina toimimisesta.
1494390.jpg