Hyvää juhannusta kaikille! Meillä meni juhannus agilitykisojen merkeissä ilman menestystä tosin. Kisoja oli kaksi juhannusaattona ja kaksi -päivänä. Ensimmäisenä päivänä oli saaliina  Ranelle agilityradalta loistava aika, täydellinen kepeille meno, täydelliset putkille imutukset, hirveä puomin alastulo (putki seuraavana esteenä) ja sijoitus 8. Hyppyradalta saatiin sitten hylly, oma vikani, kun en "muistanut" kuinka kovaa tuo otus tulee putkista ulos. Olin liian pitkällä Ranea vastaanottamassa ja se ehti pitkän kaarroksen aikana hypätä väärän esteen.

Osmo oli samaisella hyppyradalla 5. saaden kiellon kepeiltä, kun itse ahdistin sen suorittamaan ensimmäisen välin keppien takaa, ja toisen kiellon, kun en pystynyt suorittamaan rataa suunnitelmani mukaan kun jouduin viemään tuon otuksen niin pitkälle putkeen. Sen seurauksena olin niin eri kohdassa rataa verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaani, että meinattiin tehdä väärärata. Osmo menee kyllä todella hyvin! Se on vähintään yhtä nopea kuin Rane, mutta se ei tee samanlaisia kaarroksia kuin Rane, se suorastaan nuolee esteitä mutta se ei myöskään irtoa yhtä hyvin kuin Rane, joka taas tekee sen, että minun pitää juosta enstistä kovempaa. Ja ne kontaktithan sillä on ihan hakusessa, siksi Osmo osallistuikin vain hyppyradalle.

Juhannuspäivänä oli edessä kaksi agilityrataa. Rane varasti ensimmäisessä startissa!!! En muista milloin se olisi viimeksi varastanut kisoissa!? Ja eihän siitä sitten enää mitään voinut tulla. Saatiin hylly. Olin niiin RAIVONA!! Lähdinkin suoraan radalta Ranen kanssa hieman "keskustelemaan" tapahtuneesta. On se kyllä jännä miten nuo koirat aistivat mielentilat, ei tarvinnut kun vilkaista koiraa niin se "on kuin sitä ei olisikaan". Purin raivoani metsätiellä kävellen, Rane tokoa treenaten (seuraa-istu-paikka-tänne-sivu...) ja se teki kaiken mitä pyysin. Seuraavalle radalle olisin halunnut mennä Osmon kanssa... Kun se seuraava startti tuli, olisin varmaan "teurastanut" tuon koiran siinä radalla, jos se olisi uskaltanut varastaa. Mutta ei todellakaan uskaltanut, se ei ollut edes sen näköinen että "nyt mä tuun täältä". Rata meni ihan hyvin, mutta toiseksi viimeisellä esteellä taas omalla ohjauksellani vedin Ranen esteiden välistä ja sillä vauhdilla sählätessä helposti hyppii sitten esteen joka sattuu eteen ja niinhän tässäkin sitten kävi, eli taas hylly. Radan helppoudesta kertoo varmaankin se, että medi1 luokassa saatiin aikaiseksi vain yksi tulos..... ?

Päällimmäisenä juhannuskisoista jäi mieleen Ranen loistava keppisuoritus ensimmäiseltä radalta, loistavat imutukset putkiin, hyvät A:n kontaktit, Osmon pujottelu (se on oppinut pujottelemaan!) ja se saamarin varastaminen! En vieläkään voi uskoa että tuo Ranen pirulainen kehtasi varastaa! Lisäksi oma fyysinen oloni, joka paranee koko ajan. Olen nimittäin ollut tässä vähän sairaana ja tällä hetkellä syön kahta eri antibioottia, jotta saisin itseni terveeksi. Perjantain kisat menivätkin yllättävän hyvin, tuskaiseen olooni nähden, lauantaina olo oli jo paljon parempi! :)

Muiden suorituksia: Toni ja Penny nolla voitto mini 3 luokan hyppyradalta, Mikko ja Duke kaksi 2. sijoitusta medi 1 luokassa kymppituloksella, Sara ja Lenni mini 2 luokassa nollatulos ja sijoitus (jota en tiedä) ja nousu kolmosiin. Satu ja Liisa kaksi nollaa sunnuntaina medi 3:ssa, samoin kuin Sadun poika Esa ja Poppana kaksi nollaa sunuuntaina mini 3:ssa! Tässä nyt jotain mainitakseni. Hauskaa oli! :)