... tai no, ei tässä nyt mitään sen ihmeempää uutta ole tapahtunut/tapahtumassa. Uuttavuotta olimme viettämässä mummoni luona Vuokatin lähettyvillä. En muista että siellä olisi koskaan ennen talvella ollut niin vähän lunta!? Hyvää siinä oli kuitenkin se, että metsässä pystyi samoilemaan ihan miten tahtoi, kun lunta oli vaan nilkkoihin saakka, ei reiteen, niin kuin normaalisti. Teimmekin joka päivä pitkiä metsä/jää lenkkejä, pojat nauttivat vapaudestaan ja pääsivätpä jahtaaman myös yhtä metsäjänistä. Tämäkin oli uutta, sillä koskaan ennen emme ole siellä metsissä nähneet yhtään metsän eläintä. Täällä etelässä näkee näitä "villieläimiä" paljon useammin. Oli se kyllä hieno valkoinen otus ja aivan mahtava suojaväri.

Tällä viikolla meillä on ilonamme Mosse. Sen on kyllä oltava maailman kiltein parson! Se on täällä niin huomaamaton, että aivan kuin sitä ei olisikaan. No, on se kyllä niin pienikin, että siksikään sitä ei varmasti huomaa. Mosse tulee poikien kanssa mainiosti toimeen, eikä poikienkaan välillä ole mitään ongelmaa Mossen suhteen vaikka Mossella ja Osmolla onkin ihan omat jutut. Alkavat köydenvetoa tai painivat muuten vaan keskenään. Niiden hiljaista touhuamista on hauska katsella. :)

Oltiin eilen koko lauma Saaralla trimmattavana (www.Trim-it.fi). Mossen vuoksi sinne varsinaisesti mentiin, mutta samalla siistittiin koko lauma. Rane on kyllä kovis! Se oli kolmikosta ainut, jolla oli välillä vähän "kommentoitavaa" kun sitä nypittiin. Mutta sillä oli kyllä muutenkin eilen jotenkin huono päivä. Se on niin mainio, jotenkin niin inhimillinen. Siitä näkee jo aamusta, että millaisella fiiliksellä se herää päivään. Eilen se oli heti aamusta tosi kärttyinen! Kolmikosta tuli kuitenkin todella siisti, ja etenkin Mosse muuttui aivan eri koiraksi. Lopulta Ranenkin mieli koheni kun lähdettiin trimmauksen jälkeen lenkille Saaran, Sailan ja koirien (Fiina, Olga, Into, Uljas, Nero) kanssa Kirkkonummelle. Lauma juoksi vapaana onneissaan, siis 8 koiraa, 5 uroksta, 3 narttua, ilman mitään ongelmia. Mahtavaa! :) Illalla kolmikko nukkuikin sitten tyytyväisenä. aivan kuin täällä ei mitään koiria olisikaan.