Vietimme juhannusta jo toistamiseen agilityn merkeissä. Aattona oli kaksi kisaa (agility&hyppy), joista toisesta tuli hylly ja toisesta 5, mutta sijoituttiin silti toisiksi. Ihan ok päivä, olin vaan todella väsynyt enkä oikein täysin vireessä. Juhannuspäivänä oli myös 2 kisaa (2xagility). Ensimmäinen rata oli melkoisen haastava, mutta suoriuduttiin siitä Ranen kanssa kunnialla, vaikka tulikin muutama vähän turhan pitkä kaarros, kepeille vienti oli todella hankala, siinäkin vähän sählättiin, mutta ilman virheitä kuitenkin. Saatiin siis nolla ja sijoituskin oli paras mahdollinen, eli voitettiin koko kisa! :) Nyt on sitten viime vuodelta tälle vuodelle siirtynyt tavoite saavutettu!

Ensimmäinen 3-luokan rata ei mennyt ihan putkeen. Tai siis meni juurikin putkeen, mutta niin meni moni muukin siihen samaan putkeen, johon ei siis vielä siinä vaiheessa pitänyt mennä! Hylly siis tuli. Rane oli muutenkin sillä viimeisellä radalla jotenkin ihan vauhko, ehkä vähän väsynyt. Rata oli kyllä kiva, joten innolla odotan 3-luokan startteja agirodussa, jossa seuraavan kerran kisataan.


Osmo oli tällä kertaa kisoissa vain turistina. Meillä on suuret suunnitelmat saada Osmon kontaktit edes jollekin mallille ennen agirotua. Taitaa jäädä kuitenkin suunnitelmat vain haaveiksi, saa nähdä!