Perjantai iltana pakkasimme uutukaiseen asuntotautoomme varusteet Tampereen kisaviikonloppua varten. Matkaan lähdettiin koko lauman voimin, mukana siis Rane, Penny, Osmo ja Pulu, sekä tietysti Nestori (vauvamme sai 4.5 kasteessa nimekseen Nestori). Nestorin ensimmäinen agilityreissu. :) Myöhään illalla olimme perillä yöpymispaikassamme Lempäälässä koirille pieni iltaulkoilu, vauvalle ruokaa masuun ja koko lauma yöpuulle. Hieman oli levoton ja viileä ensimmäinen yö matkailuautossa, kun kaikki auton vempeleet, lämmityslaite mukaan lukien on niin uutta. Heräsin yöllä pieneen viluun, kun autossa oli lämpöä 13 astetta, ei ehkä ihan riittävä lämpötila vauva perheelle!? :) Vaavi nukkui omassa makuupussissaan, ei sillä siis kylmä ollut, koirat tosin varmaan olivat hieman kylmissään... Laitettiin lämppäri vähän isommalle niin ei siinä kauaa mennyt kun auto oli jo liiankin kuuma.

Lauantai aamuna lähdettiin heti kahdeksan jälkeen kohti kisapaikkaa. Kisaurakan aloitti Toni ja Osmo (penny.vuodatus.net), ensimmäiseltä radalta hylly, toiselta radalta 10, mutta sijoitus 3. Seuraavana olikin sitten minun ja Ranen vuoro aloittaa kisaaminen piiitkän tauon jälkeen. Ensimmäinen rata oli ihan kaameeta sähläystä. Rane ottaa edelleen tauonkin jälkeen kontaktit ihan ok, mutta ei ole yhtä maltillinen siellä kontaktilla kuin ennen taukoamme. Tulimme A:lle, josta Rane tuli kontaktin kautta alas, mutta luvatta, ja koska meillä oli jo vaikka mitä virheitä alla, päätin ottaa A:n uudestaan ihan vaan koiraa muistuttaakseni. Toisella yrittämällä A:n kontakti olikin sitten ihan täydellinen, mutta hylly siis ensimmäiseltä radalta. Toinen startti oli vähän parempi, kepelle ahdistin Ranea liikaa, sieltä kielto, muuten ihan hyvä rata PAITSI Ranella on mukava uusi tapa rynniä ensimmäisen esteen läpi. Tampereellakin joka toisessa startissa Rane rynni ensimmäisen esteen läpi rima tippuen. Lauantaina saimme siis toiselta radalta 10, mutta sijoituttiin silti kisassa 2.!! Taisi olla aika vaikea rata kun kympillä on palkinnoilla...

Sunnuntaina oli saldona yksi hylly ja yksi vitonen, mutta olin silti ihan tyytyväinen molempiin ratoihin. Sunnuntain kakkosrata olisi ollut nolla, mutta tietenkin se ensimmäinen rima tippui. Muuten suoritus meni ihan nappiin alusta loppuun todella rytmikkäästi ja vauhdikkaasti. Mutta on se vaan hiukan ärsyttävää, kun nollatulos on pilattu heti ensimmäisellä esteellä!! Toisaalta en ollut asettanut meille mitään tavoitteita kisoihin, kun en ollut ihan varma omasta kisakunnostani, en voi sanoa ihan vielä olevani täysin palautunut raskaudesta/synnytyksestä, mutta tilanne paranee päivä päivältä. Olen myös tosi onnellinen, että Rane edelleen muistaa kuinka kontakteilla toimitaan. Kuitenkin kontaktit tarvitsevat koko ajan vahvistusta ja nyt pitäisi treenata niitä enemmillä ärsykkeillä! Huomenna onkin taas treenit Jaakon vetäminä ja ens viikonloppuna taas kisat. Näin sitä mennään pikkuhiljaa kohti kolmosia, toivottavasti! :)