Tänään lähdettiin aamulla jo heti 7:00 jälkeen Purina Areenalle agility kisoihin, joihin olin ilmoittanut vain Ranen. Osmo oli tietysti turistina mukana. :) Oltiin Ranen kanssa lyöty tassua päälle, että tänään tehdään se eka nolla, mutta ei sittenkään, vaikkakin se oli hurjan lähellä.

Rane teki ekalla radalla kaikki kontaktit täydellisesti ja meni muutenkin TODELLA hienosti. Loppusuoralle lähdettiin putken kautta, johon jo tultiin aikamoisella vaihdilla. Putken jälkeen oli kepit, sain Ranen ohjattua täydellisesti kovasta vauhdista kepeille ihan oikein, mutta se vauhti oli niiiin kova, että Ranella ei ollut mitään toivoa kääntää itseään siihen seuraavaan väliin vaan meni yhden kepin ohi ja sitten kepit pitikin aloittaa alusta! Pahus! Oma virheeni, olis pitänyt ihan vähän rauhottaa koirua putken jälkeen, niin olis menny varmaan ihan hienosti! 10 tuli lopulta kepeiltä ja aika -5.54.

Toinen Rata oli sama rata kuin ensimmäinen, mutta suunta oli päin vastainen. Näin päin radalla oli enemmän vaikeita kohtia Ranelle, esim A:n jälkeen putki, niin alastulo kontakti on sitten vähän liikaa yms. Saatiin 15 vihettä, mutta silti aika oli -5.52, eli koiran vauhti oli vielä hurjempi, koska ihanne aika oli sama, radan pituus oli sama ja sähläystä oli enemmän. Mulla oli kyllä sen toisen suorituksen jälkeen sellainen olokin, että herran jestas että se koira meni nyt kovaa!!

Ens kerralla sen nollan on syytä tulla! Ollaan kehitytty ihan hirveästi tuon koiran kanssa, että kyllä me jo saatais saada siitä palkinto! Kehityksestä kertoo sekin, että viime kisoissa ollaan saatu joka kerta tulos, eikä niitä hyllyjä. Oikeestaan pitäis sanoa, että minä olen kehittynyt, Ranehan on ollut hyvä jo pitkään ja pikkuhiljaa minäkin olen päässyt jyvälle että miten tuollaista tykkiä ohjataan. Ei oo ollut mitenkään helpoin yksilö lajin aloittamiseen, mutta toisaalta nyt on varmasti jo kokenut sen vaikeimman, että luulisi pystyvän ohjaamaan mitä ja ketä vaan jos pystyy ohjata tuota tykkiä. :) No, on niitä varmaan vielä tykimpiäkin, mutta on tuo kyllä silti varmaan aikalailla nopeimmasta päästä....