Iita tosiaan tuli hoitoon torstaina, kaikki on mennyt hyvin. Sisällä riehuminenkin on ollut odotettua vähäisempää. Ilmeisesti oon onnistunut kuluttamaan lauman suurimmat energiat ulkona, kovasta pakkasesta huolimatta. Ollaan tehty aika pitkiä lenkkejä. On tolla nuorisoporukalla (Osmo&Iita) kuitenkin välillä tuo leikkimen äitynyt niin, että Rane on puolestani komeentanut, että eiköhän jo riitä! On se kyllä hyvä, kun se auttaa mua! :) Tässä kuva kolmikosta tältä aamulta:

386015.jpg

Eilen oltiin koko porukka Lohjalla Marjun treeneissä. Treenit meni ihan hyvin, tai oikeastaan tosi hyivn! Ranessa oli jotain samaa kuin maanantain treeneissä, mutta se teki rataa kuitenkin tosi hyvin! Kontaktit ei olis voinut sujua paremmin. :) Se on kyllä tosi nopea tajuamaan miten hommat pitää tehdä. Viime lauantaina kulutin sen kanssa tunnin agility kentällä tehden pelkästään kontakteja. Tunnissa se tajus, että näin tää homma menee! A on kuitenkin vähän vaikeampi, kun tuo hassu koira ei meinaa tajuta, että siinä alastulon yläpäässä täytyy jo vähän vauhtia jarruttaa, jotta pysähtyminen kontaktille olisi mahdollista! Kyllä se sen muistaa, mutta välillä se vauhdin hiljentäminen kyllä unohtuu! :) Eilen se kerran tuli puomin alastulolta pois ennen lupaa  ja se jopa oma-aloitteisesti palasi kontaktille takaisin, korjaamaan virhettään. Kisassa siitä toki olisi tullut hylly, mutta ihan hyvä, että itse tajusi tehneensä väärin.

Osmokin meni ihan hienosti, sen kanssa tuo kontaktitreeni on vähän hankalampaa, mutta kyllä se sieltä tulee! Vauhtia tuossakin ukossa kyllä riittää. Se on kuitenkin aivan erilainen ohjattava kuin Rane. Se on koko ajan mussa kiinni, mutta pikkuhiljaa sekin on oppinut hieman irtoamaan. Agilityuran alussa, putkiin meneminen oli sille tosi hankalaa, koska mamma saattaa hävitä sinä aikana kun itse on putkessa! :) On se hassu. Sinänsä sitä on kyllä helppo ojata, kun se menee just sinne minne näytän, mutta taas toisaalta, jos olen sekunninkin myöhässä, se ehtii hypätä mua vasten että mihin sitten mennään, ja kisoissahan tuommoinen peli ei vetele! Eilen kyllä ei tullut yhtään hyppyä mua vasten kun tehtiin pitkää rataa! :)

Iitakin sai treenata. Tehtiin keppit - hyppy treeniä ja sitten Iita sai tehdä vähän pidempää rataa nuoren ohjaajan, Wilman kanssa. Hienosti tuo Iita kyllä meni, ilman mitään raivareita tai muuta. Vieraskoreutta varmaan!? On nuo koirat ovelia... mutta ihania!

Täällä on aivan mieletön talvikeli. Aurinko paistaa ja pakasta. Mukavaa talvipäivää kaikille!