JEEE!! Oltiin viikonloppu kisaamassa Stadi Gamesissä. Ranella oli sekä lauantaina että sunnuntaina 2 starttia, agirata ja hyppyrata. Lauantaina oltiin agiradalla neljänsiä, vaikka saatiin 10. Rane loikkasi A:lta, kun en muistanut tarpeeksi tiukasti komentaa, toinen virhe tuli kepeiltä. Ranen aika oli kuitenkin medi1 luokan nopein! :)

Hyppyrata oli lauantaina todella kiva, siinä sai tehdä lähes joka välissä valssseja yms, oli hauskaa kun "pääsi" testaamaan agilityleirin oppeja! Olin ihan innoissani lähdössä radalle. Mutta kuinkas sitten kävikään; en ohjannutkaan Ranea yhtään! Koiru teki hirveitä kaarroksia hypyiltä, kun olin joka kohdassa ohjaamassa ihan liian myöhään. Radalta tuli 10 ja oltiin 7. Olin itselleni niiiin vihainen tuon suorituksen jälkeen, siis todella vihainen ja pitkään!! Tuossa vihan puuskassa tajusin, että piru vie huomenna (sunnuntaina) ohjaan koiraa joka hemmetin sekunninsadasosan, kohdistan kaiken keskittymiseni vain koiran ohjaamiseen, vaikka unohtaisin sillä seurauksella radankin.

Sunnuntai alkoi taas agiradalla! Keskityin todellakin ohjaukseen ja mietin koko rataan tutustumisajan joka ikistä askeltani, käsien ja kropan liikettä, sanoja joita suustani päästän missäkin kohdassa jne. Lauantain suuttumus toi todellakin tulosta sunnuntaina. Agirata meni aivan loistavasti ohjaukseni suhteen! Saatiin kuitenkin 5, kun putki oli heti keppien jälkeen. Se on Ranelle todella vaikeaa, putket vetää sitä niin hulluna, että se ei malta tehdä keppejä loppuun, ja niinhän se sitten meinasi toiseksi viimeisestä välistä karata putkeen. Sain kepit kuitenkin korjattua nopeasti ja loppurata meni todella todella hyvin ja ihan hirmuisen vauhdikkaasti! Olin niin tyytyväinen, kun loppusuorallakaan en jäänyt Ranesta niin pahasti jälkeen, että se olisi ehtinyt minua komentamaan! Mutta sain kyllä juosta niin kovaa kuin jaloista pääsin. Tuloksena tosiaan 5, mutta taas luokan nopein aika, vaikka tuli se keppivirhekin! :)

Hyppyrata oli melkein heti agiradan jälkeen! Ihan kiva helppo ja lyhyt rata. Taas keskityin erityisellä tarkkuudella koko rataan tutustumisenajan. Alussa oli 3 hyppyä vähän niin kuin U:n muotoisesti, jonka jälkeen oli putki. Tätä kohtaa mietin toden teolla, sillä jos rintamasuuntani tai käsien asento olisi ollut vähänkin väärin, olisin helposti ohjannut Ranen putken väärään päähän. Mietinkin, että miten ohjaisin, jos minun pitäis ohjata koira siihen "värään päähän" ja rata suoritusta varten suunnittein suorituksen tietenkin toisin. Ja kohta menikin hienosti ja niin meni myös loppurata! Kepeillä meinasi tulla virhe, mutta onneksi ei tullut ja hurjalla vahdilla päästiin maaliin ensimmäinen nolla tulos taskussa!! :) Aivan mahtavaa!! Ja koska Ranella oli jälleen kerran nopein aika, voitimme medi 1 luokan! Olen kyllä aina ajatellu, että sitten kun me joskus se nolla 1 luokassa saadaan, mitä luultavimmin voitamme, sen verran tykki tuo koira on!

Nyt on ihan hirveä hinku päästä kisaamaan, mielenkiinnolla odotan, miten seuraava kisa menee. Täytyy vaan yrittä pitää mielessä miten vihaiseksi itseni saan, jos en koiraa kunnolla ohjaa, ja taas toisaalta miten hyviä tuloksia ja miten hyvä mieli tulee siitä, kun sitä todellakin ohjaan joka välissä, niin eiköhän se siitä. :)